Wil je extra uren werken?

Heb je al werk, maar wil je meer uren werken?

Bij NIVO zijn we bijna altijd op zoek naar nieuwe collega’s. Het gaat dan om werk in de schoonmaak bij onze opdrachtgevers zoals scholen, theaters, vakantieparken en kantoren, maar ook in zwembaden, gemeentehuizen en bijvoorbeeld een gebouw van de brandweer. Je komt vaak op plekken waar je anders nooit komt, dat maakt het werk extra leuk. Samen met jouw team zorg je voor het schoonmaken van het/de pand(en) Het werkgebied van NIVO is in de Noordelijke helft van Nederland. Dat betekent dat als je werk zoekt in Friesland, Groningen, Drenthe, Flevoland en Overijssel je bij ons kunt solliciteren. We maken graag kennis met jou. We hebben diverse teams met enthousiaste collega’s die veel voor elkaar over hebben. De werkuren varieren enorm in de schoonmaak, dus geef gerust zelf aan wanneer je graag wilt werken. De schoonmaak bij scholen is vaak na schooltijd en de schoonmaak bij een vakantiepark is vaak aan het einde van de week. Ben je student en zoek je een leuke bijbaan, dan is werken in de schoonmaak net iets voor jou. De jeugdlonen zijn bij NIVO per 1 januari 2022 verhoogd. Check jouw uurloon en ga bij een leuke opdrachtgever aan de slag. Je kunt dit ook combineren met een of twee vrienden/vriendinnen.

Als je enthousiast bent om bij NIVO te werken, dan horen wij graag van jou. Vertel ons wat je mogelijkheden zijn, waar je woont en hoeveel uren in de week je wilt werken. Dan zoeken wij samen met jou naar een leuke werkplek. Heb je vragen? Laat het ons direct weten.

Ik doe een HBO studie in Leeuwarden, naast mijn studie wilde ik graag wat bijverdienen. Door in de middag voor NIVO schoonmaakwerk te doen, kan ik mijn huur sneller betalen. Tijdens het schoonmaakwerk ben ik actief bezig, dat scheelt mij een abonnement in de sportschool. Een handige bijkomstigheid. Tessa