Werken naast je studie

Ik ben Brenda van der Laan en ik werk nu drie a vier jaar bij NIVO. Naast mijn studie Travel en Hospitality ben ik eerst als invalkracht begonnen bij NIVO. Al snel kreeg ik een eigen locatie en ook uitbreiding van uren in het mobile team van NIVO. Super leuk vond ik dat. Ik dacht ik wil nog wel meer uitdaging en bij NIVO pakten ze dit gelijk op. Ik ben nu sinds 2 maanden assistent rayonmanager. Het leuke is dat ik nu met verschillende mensen te maken heb en je iedereen op een voor hen comfortabele manier benadert. Samen maken we NIVO, dat gevoel dat we het samen doen, ook al heb ik nu een andere functie, moet altijd zo blijven. Ik ben direct als persoon en sta altijd voor iedereen klaar. In mijn vrije tijd kan ik me goed verliezen in een goed crime boek of een serie. Ik hou van echte penoze, dat boeit mij. Wil jij ook werken bij NIVO naast je studie? Vul het contactformulier in. Dan spreken we elkaar snel.