Wat vindt onze collega Irene van haar werk bij NIVO?

Irene

Om jou te laten weten hoe het is om bij NIVO te werken, laten we de komende tijd enkele collega’s (die dat leuk vinden) aan het woord. Vandaag vertelt Irene hoe zij haar werk bij NIVO ervaart. Irene werkt momenteel voor onze opdrachtgever Landstede in Ommen. Wil je ook werken bij NIVO? Reageer dan op één van onze vacatures in jouw regio. NIVO heeft werk door heel Noord Nederland.

Ik vertel jullie graag over mijn ervaring over het werken bij NIVO.
Ik ben Irene Boon, 52 jaar oud, getrouwd met 4 kinderen.
Sinds mei 2020 werkt ik bij NIVO. Bij NIVO heb ik het prima naar mijn zin.
Ondanks de grote van het bedrijf, zijn de lijnen kort.
Ik gaf aan wat meer uitdaging in mijn werk te willen. Mede dankzij de steun van mijn directe collega die een andere functie kreeg binnen Nivo, ben ik sinds maart 2022 meewerkend voorvrouw op locatie. Zelf groei ik nog dagelijks binnen deze functie. Heb ik vragen, kan ik altijd bij mijn collega en assistent rayonmanager terecht. Dit is fijn.

Met betrekking tot voldoende uitdaging is het wel goed gekomen hoor… Sinds kort biedt NIVO ook een werkplek aan Ukrainse vluchtelingen. Ook op onze locatie hebben wij sinds kort twee hardwerkende dames. De taal is soms een barrière maar Google Translate biedt uitkomst.
Het fijne aan het werken bij NIVO vindt ik de uitdaging en werken lekker dicht bij huis in een gezellige team collega’s.
Ik kijk uit naar een fijne voorzetting van onze samenwerking, Groet Irene