“Ik doe mijn werk denkend als een moeder”

Andrea

Enkele maanden geleden is een jonge dame uit Chili bij NIVO komen werken. Ze heet Andrea en ze is geïmmigreerd naar Wommels in Friesland. Ze maakt schoon op een Kinderdagverblijf. We zijn erg blij met Andrea (en ook met haar schoonmaakkwaliteiten😊), Andrea is een super aardige vrouw en ze werkt met veel plezier bij NIVO. Lees je mee met een kort gesprek tussen Andrea en een recruiter bij NIVO? Geweldig om vrouwen zoals Andrea te kunnen helpen. Zoek jij ook werk in de schoonmaak in Noord Nederland? Reageer op een vacature in jouw regio.

Contactmomenten tussen Andrea en onze recruiter:
Andrea: Hoi hoe gaat het. Ik heb een vraag. Ik ben geïnteresseerd in Nederlands studeren en ben op zoek naar informatie over inburgeringscursussen. Gisteren ging ik naar Sneek en de dame die bij me was, vroeg me of het bedrijf waar ik werk een overeenkomst heeft met plaatsen waar ze Nederlands leren, zodat hun werknemers sociaal en arbeidsintegratie hebben. Ik wist niet dat dat kan, doen NIVO dat ook?

Jesper, Recruiter NIVO: Hallo Andrea, wat goed dat je hierover even contact zoekt. Ik geloof dat zoiets kan, dat er mogelijkheden zijn. Dat ga ik voor je navragen vandaag! Hoe is het verder op je werk? – Met mij gaat het goed!

Andrea: Het werk gaat goed, ik vind het leuk dat het een kleuterschool is, ik hou alles graag schoon en netjes. Ik vroeg de mensen die daar werken of het goed is dat ze de kinderbedden opmaken, de lakens wassen en het speelgoed en de boeken opbergen. Ik laat graag onberispelijk achter en geef een goede indruk van mijn werk 🤓💪. Ik weet dat dat niet op mij van toepassing is maar ik vind het leuk, alles schoon en netjes is niet hetzelfde als alles schoon en rommelig hehe. Ik doe mijn werk, denkend als een moeder. Hoe moet de plek zijn waar mijn kinderen hun uren doorbrengen? hahahaha🤭 (mijn kinderen gaan er niet heen, maar veel andere baby’s en kinderen wel)

Bedankt voor het kijken naar de inburgering. 😊

Groet Andrea